dilluns, 31 d’octubre del 2011

Homenatge al mestre de la Geografia Física

Volia començar dedicant un article a una persona, que ha inspirat per la seva vitalitat i ganes de transmetre, és una persona el vaig tenir com a professor en el Graduat Superior de Meteorologia i Climatologia, quan estudiava a Barcelona, ell és llicenciat en Matemàtiques i Doctor en Geografia Física. A més, és president de la Associació Espanyola de Geografs (AGE). Actualment, es dedica a la docència a la Universitat de Barcelona on n'es Catedràtic. Però sobretot, és d'aquells professors que saben transmetre i que et deixen petjada, i volia començar aquest blog fent un homenatge dedicant-lo a un autèntic mestre; ell és en Dr. Martin Vide
Deixo una entrevista a Javier Martin Vide d'un temà que n'es expert, El canvi climàtic i l'escalfament global, on ens parla del seu darrer llibre, Apaga la luz:

VIDEO 1
Font: gruptv
.
Ara, que ja hem arribat al món a 7.000 milions de persones i amb perpectives de que continuarà creixent, alhora que els recursos planetaris són limitats i finits, cal per tant fer-ne un ús raonable d'aquest recursos, d'això s'en diu creixement sostenible. Així doncs, molt interesant la reflexió que ens proposa Martin Vide, s'ens dubte al món s'ens presenten una serie de reptes per a la humanitat de cara al futur, però estem preparats?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada